Striga Nero d’Avola Terre Siciliane
Availability:
In stock
€ 8,49
[yith_compare_button]
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
SKU: 45ec773094e3
Gemaakt van de meest verbouwde druif op het eiland Sicilië, de Nero d’Avola. Deze soepele en smaakvolle wijn heeft een intense geur van pruimen, zwarte bessen, peper en een hint kruidigheid. Niet voor niets zo’n geliefde druif!
Alcohol Percentage | 14% |
---|---|
Sluiting | Schroefdop |
Serveer Temperatuur | 16 – 18°C |
Land | Italie |
Smaak | Licht en fruitig rood |
Related Products
Cochon Volant Rouge
€ 7,99
0 review(s)
Cochon Volant Rouge
0 review(s)
€ 7,99
“Een rasechte Corbières van het terroir van Boutenac. Boers en kruidig vol zwoel fruit gemaakt van syrah, mourvèdre, grenache and carignan.” – Etienne Besancenot, wijnmaker Bekijk ook het unieke filmpje van het vliegend varkentje! >>
Mas Igneus DO Priorat Coster de L’Ermita
€ 48,95
0 review(s)
Mas Igneus DO Priorat Coster de L’Ermita
0 review(s)
€ 48,95
“Een neus vol kokos, vijgen, drop en zwarte kersen. Karaktervol en zeer zacht van smaak. Een absolute aanrader bij wild en stoofgerechten.” – Simon Janssen, By the Grape
Chateau de Caraguilhes Prestige Rouge
€ 14,99
0 review(s)
Chateau de Caraguilhes Prestige Rouge
0 review(s)
€ 14,99
“Kracht, souplesse, stevigheid. Rijp donker en rood fruit. Fluwelen touch. Blakend van goede wil.” – Harold Hamersma Rapportcijfer 9 in de DGH 2016
Dominio Los Pinos Sulfiet-arm
€ 9,99
0 review(s)
Dominio Los Pinos Sulfiet-arm
0 review(s)
€ 9,99
“Zonder sulfiet smaakt deze rode blend op zijn puurst. De lekkerste sulfietvrije wijn tot nu toe geproefd” – Simon Janssen, By the Grape
Quaderna Via Crianza
€ 9,49
0 review(s)
Quaderna Via Crianza
0 review(s)
€ 9,49
”Vitaliserend, muntig frisje dat wordt gecompleteerd door bessig fruit, een vleugje vanille, 13,5 procent alcohol en een keurige afdronk.” – Hubrecht Duijker, vinpressionist
By the Grape Chili Carmenere
€ 8,99
0 review(s)
By the Grape Chili Carmenere
0 review(s)
€ 8,99
“Een betaalbare carmenere uit colchagua. Mooie fijne neus vol cassis, koffie en kersen. Vol en sappig met een zwoele afdronk. Heerlijk bij steak en bij pittige gerechten” – Simon Janssen, By the Grape